Back to Top

SEO / SEA

Hoe wordt u beter gevonden in Google?

seo_transGoogle heeft de afgelopen jaren niet stil gezeten, waar je eerst met allerlei truckjes je website gemakkelijk op een top drie positie kon krijgen komt er nu heel wat meer bij kijken om dezelfde positie te bereiken. Er zijn twee manieren om beter gevonden te worden in Google.

 Zoekmachine optimalisatie.

Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we de vindbaarheid van uw website in de organische resultaten in Google. Er zijn tal van mogelijkheden om uw website zo goed mogelijk te laten scoren in de zoekmachines. Wij kunnen dit voor u realiseren door middel van uw website eens goed onder de loep te nemen.

Daarnaast kunt u zelf ook een hoop doen om uw website hoger te laten scoren in de zoekmachines. Denk hierbij aan linkbuilding en Socialmedia (linked In, Facebook, Google+ en bijvoorbeeld Twitter). Probeer uw potentiële klanten te voorzien van informatie, en zorg dat je als bedrijf bereikbaar bent voor je klanten. Socialmedia omvat rond de 30% van de totale optimalisatie.

Zoekmachine advertising.

Wil je snel scoren in Google dan is er Google Adwords. Middels een Google Adwords campagne kun je direct resultaten halen in de zoekmachine, echter zitten hier wel kosten aan verbonden. Namelijk CPC, kosten per klik. Hoe beter de advertentie en het zoekwoord afgestemd is op de pagina van de website, hoe beter de advertentie scoort en hoe lager de kosten per click zullen zijn.

ocialmedia inzetten als marketingtool?

Wij kunnen u hierbij helpen.

Het beter gevonden worden in de zoekmachines begint bij het bepalen van de zoekwoorden welke voor uw website belangrijk zijn en waar je graag op gevonden wilt worden. Er zijn diverse mogelijkheden om te kijken welke zoekwoorden voor uw website belangrijk zijn.

Zoekmachine optimalisatie =
Techniek – Content & Backlinks – Socialmedia
Uw nieuwe website in Google.

bolHet kost extra veel moeite om nieuwe website snel te voorzien van goede resultaten. Voor Google is de reputatie van een website top prioriteit nummer één. Aangezien nieuwe websites nog helemaal geen reputatie hebben kunnen ze snel gestraft worden door Google en zo ver terug zakken in de resultaten van de zoekmachines.

Wij streven dan ook naar een goede en eerlijke optimalisatie om te voorkomen dat er door Google straffen worden uitgedeeld.

Snel scoren op Google? Google_logo_Transparent

Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.